Redaktørernes Døgn 2018

TID: 25. september, kl. 10.30 – 26. september, kl. 10.30

STED: Hotel Svendborg

Download program som PDF.

Redaktørernes Døgn er Danske Mediers årlige konference for redaktionelle ledere. Programmet har ikke færre end 32 ind- og udenlandske navne på plakaten og veksler mellem keynotes, paneldebat og talkshops i hele tre konferencespor.

Konferencens moderator sørger for, at oplæggene bliver bundet meningsfuldt sammen under årets tema, KONTAKT! I år byder programmet som noget nyt også på en workshop, Walk and Talk samt lounge før gallamiddagen, som tradtionen tro byder på årets hemmelige gæstetaler og, som noget nyt, også årets festtaler.

Redaktørernes Døgn er den journalistiske del af mediebranchens topmøde. Det overordnede mål for programmet drejer sig om, hvordan vi løser de fælles udfordringer, branchen står overfor. Og i høj grad hvordan vi forløser de potentialer for redaktionel vækst, der ligger i krydsfeltet mellem god ledelse, journalistisk faglighed og teknologi.

I 2018 skaber vi i tråd med konferencens tema kontakt mellem op til 150 redaktionelle ledere fra hele landet. 22 topchefer fra forskellige journalistiske medietyper har i en spørgeskemaundersøgelse bidraget til at kvalificere indholdet af programmet.

Tag fat i os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til programmet.