Redaktørernes Dag 2019

Digitalisering og sociale medier har ændret mediebranchen for altid. Og forandringerne fortsætter hastigt. Nye medieplatforme og brugere kræver nye arbejdsformer på redaktionen.

Dette års Redaktørernes Dag bliver afholdt 12. november og sætter i år fokus på, hvordan du som redaktør med udgangspunkt i journalistiske værdier hjælper din redaktion med at omstille dig til fremtiden, når dit eneste sikre ståsted er, at du ikke ved, hvad den bringer.

Redaktørernes Dag 2019 er en ny og fokuseret udgave af mediebranchens traditionsrige fætter-kusine-fest, Redaktørernes Døgn. I år bliver klog konstruktivitet og kærlig kollegialitet konferencens bærende søjler.

Tilmeld dig til en konfronterende konference med top tunede talere, dybe debatter og vækkende workshops. Et symposion af indsigt og inspiration i selskab med redaktører fra medier i hele landet.

Et topmøde for de bedste og modigste i branchen, som vi afslutter med årets hyggeligste fest i branchen – Redaktørernes Aften.

Mødestedet er flyttet tættere på alfarvej, så du nemmere kan komme hjem – næsten uanset hvor i landet du bor. I år finder Redaktørernes Dag sted på TV 2 på Kvægtorvet, hvor vi mødes til årets begivenhed for redaktører i mediebranchen.

På Redaktørens Dag 2019 kan du blandt andet møde Alexandra Borchardt fra Reuters Institute og TV 2’s nye adm. direktør, Anne Stig Engdal Christensen.

Redaktørens Dag danner også rammen om en række samtalesaloner, hvor du kan møde Danmarks førende journalistiske forskere fra de tre journalistuddannelser.

Læs mere: Internationale topnavne taler på Redaktørernes Dag 15. august
Læs mere: RD – nu med samtalesaloner og særudgave af Presselogen 29. august

Early-bird er udløbet 
I år har vi sat prisen ned til 3600 kroner ex moms. Frem til 1. september tilbød vi en early bird-pris på kun 2900 kroner ex moms.

Programlæggere er Aslak Gottlieb og Jesper Jürgensen.Dato:12. november 2019Pris:DKK2900 – DKK3600

Sted

TV 2Rugårdsvej 25 
Odense, 5000 Danmark + Google Map